logotype
PREVCLOSE XNEXT
image featured

Jul

Gårdsbutiken

Här erbjuder vi fina julgranar från vår KRAV-märkta granodling, ekologiska utvalda produkter, hantverk samt så klart våra egna grödor.

Butikens öppettider hittar ni här.

Krogen

På grund av rådande pandemi och de riktlinjer som gäller för allmänheten har vi beslutat om att ställa in julborden i år och stänger även krogen för vintern.

Vi på gården och i krogen är mycket ledsna över detta besked men då smittspridningen av coronaviruset stiger kraftigt under hösten och de lokala riktlinjerna stramas åt ser vi inte hur vi ska kunna uppmuntra folk att samlas i vårt växthus, hur rymligt det än må vara.

Ta hand om er

Krogen stänger nu, vecka 47 och vi förbereder oss för öppning under våren, 1 april.

Vi vill önska branchkollegor framför allt här på ön all lycka och styrka i dessa tider då alla inte har möjlighet att stänga tillfälligt och hoppas att så många som möjligt går ur vinterns mörker med ny kraft för en ljus sommar.

Vi önskar alla en fin jul och hoppas på att viruset snart är historia så att vi återigen kan samlas med vänner och familj som vanligt.

Påsk 2021

Påskhelgen blir krogens startskott för det nya året och vi ser fram emot att välkomna er alla i enlighet med vårens kommande riktlinjer och restriktioner.