logotype
PREVCLOSE XNEXT
image featured

Gästspel

Inför i höst

Varmt tack till er som besökt försommarens två gästspel!

Anders Johnsson, Årets Ekokock 2020

11-12 juni

Dessa kvällar kommer Anders Johnsson till lilla Bjers och tar över köket. Som vinnare av Årets Ekokock 2020 och aktuell med kokboken Härifrån som lyfter den lokala och säsongsbetonade matlagningen är han som klippt och skuren för ett gästspel hos oss. Vi hoppas ni kommer någon av dessa kvällar för att se och smaka vad Anders bjuder på. Han arbetar annars med pop-up restaurangen Mull i Örebro tillsammans med KRAV-certifierade Jannelunds Gård. Inom kort öppnar Anders sin egen restaurang CV-köket.

Avsmakningsmeny med gästkockar

Gästspel med fantastiska restaurangpersonligheter som i vanliga fall huserar någon annan stans. Nu kommer de tillfälligt till vår gård och sätter sin prägel på våra smakrika grödor.

Gästmeny 850 kronor
Vinpaket 720 kronor
Dryckespaket 520 kronor

20-22 maj

Fullbokat, nästa gästspel kommer att äga rum med Anders Johnsson, 11-12 juni, boka bord redan nu!

Vi lämnar över köksmanteln till Ludwig Tjörnemo under dessa tre kvällar och ser med spänning fram emot vad som lagas skall. En meny lagad av Årets Kock 2020 på våra egna grödor. Boka bord, längta och njut!

Ludwig arbetar på Etoile i Stockholm, en omtalad restaurang med en stjärna i Guide Michelin och har tidigare huserat på ett flertal stjärnkrogar runt om i världen. Han tävlar även för Sverige i kocklandslaget.

Ludwig Tjörnemo, Årets Kock 2020
Foto: Samuel Unéus