logotype
PREVCLOSE XNEXT
image featured

Gästspel

21-22 maj

Vi lämnar över köksmanteln till Ludwig Tjörnemo under dessa två kvällar och ser med spänning fram emot vad som lagas skall. En meny lagad av Årets Kock 2020 på våra egna grödor. Boka bord, längta och njut!

Ludwig arbetar på Etoile i Stockholm, en omtalad restaurang med en stjärna i Guide Michelin och har tidigare huserat på ett flertal stjärnkrogar runt om i världen. Han tävlar även för Sverige i kocklandslaget.

Ludwig Tjörnemo, Årets Kock 2020
Foto: Samuel Unéus

Avsmakningsmeny med gästkockar

Gästspel med fantastiska restaurangpersonligheter som i vanliga fall huserar någon annan stans. Nu kommer de tillfälligt till vår gård och sätter sin prägel på våra smakrika grödor.

Gästmeny 850 kronor
Vinpaket 720 kronor
Dryckespaket 520 kronor

Anders Johnsson, Årets Ekokock 2020

12 juni

Denna kväll kommer Anders Johnsson till lilla Bjers och tar över köket. Som vinnare av Årets Ekokock 2020 och aktuell med kokboken Härifrån som lyfter den lokala och säsongsbetonade matlagningen är han som klippt och skuren för ett gästspel hos oss. Vi hoppas ni kommer denna kväll för att se och smaka vad Anders bjuder på. Han arbetar annars med pop-up restaurangen Mull i Örebro tillsammans med KRAV-certifierade Jannelunds Gård.