logotype
PREVCLOSE XNEXT
image featured

Jobba med oss

Är du intresserad av hållbarhet, kvalitet och mat och tycker om att sammarbeta?

Vi är alltid intresserade av duktiga och ambitiösa medarbetare. Inför sommaren anställer vi säsongspersonal till servisen, köket, gården och butiken. Skicka in ett mail med CV och en presentation om dig själv och varför du vill arbeta med oss.

De flesta rekryteringar inför sommaren gör vi redan i januari, så vänta inte med att höra av dig!

Lilla Bjers Gårdskrog

Lilla Bjers är en grönsaksgård belägen 7 km söder om Visby på Gotland. Familjen Hoas bor och verkar på gården och har sedan 2001 haft KRAV-certifierade odlingar.

Idén med Lilla Bjers Gårdskrog var att ta vara på och förädla överskottet från våra rika åkrar och växthus. I köket används endast KRAV-godkända råvaror. Alla grönsaker, rotfrukter, frukt och bär kommer från våra egna odlingar runt krogen. Vi serverar endast KRAV-certifierat, gotländskt kött. Dvs Nöt-, lamm- och gris. Rådjur får vi från vår skog. Mejeri är KRAV-certifierat gotländskt. Vinet hämtar vi från europeiska ekologiska producenter.

Restaurangen huserar i det stora växthuset på gården, som byggdes just för att kunna förverkliga idén med gårdskrogen. Här serverar vi vällagad mat från en kortare á la carte meny under luncherna och en avsmakningsmeny med matchande dryckespaket på kvällstid. Vi håller öppet april till december. Under sommarmånaderna utökar vi öppettiderna och tar in säsongspersonal.

Ansökningar till krogen

krogen@lillabjers.se

Ansökningar till gården och butiken

garden@lillabjers.se